Jake*s
Jake*s Logo
Jake*s
De Jake*s collecties tonen een moderne, altijd trendy stijl met een gevoel voor seizoensgebonden looks en trends. 
Alle Jake*s merken

Statement prints en expressieve kleuren zoals groen, fuchsia en lime kenmerken de looks van het seizoen. Zo ontstaan individuele looks met duurzame elementen. De key pieces uit de collectie zijn een combinatie van bijzondere, duurzame basics en expressieve highlight pieces. Jake*s Studio creëert een nieuwe duurzame esthetiek.

Nieuw
New in!

Jake*s

Casual

Een tijdloze en stoere casual stijl komt samen met een draagbare trend! De collectie biedt eenvoudige dagelijkse looks, van vrouwelijk tot stoer, van eenvoudig en clean tot een moderne, zeer subtiele sportswear feeling. Het kleurenpalet wordt gekenmerkt door klassiekers die altijd relevant blijven.

Nieuw
Latest items!
Jurken
Mooi, modern & vrouwelijk
Jeans
Daily love
Longsleeves
Soft easiness

Jake*s

Collection

Verfijnde materialen en vrouwelijke, relaxte vormen kenmerken de stijlstatements voor deze lente/zomer. Moderne pakken, speelse jurken en rokken, expressieve jumpsuits. Alle items geven een fashionable zelfvertrouwen in stralende kleuren en zachte tinten.

Nieuw
New fashion!
Jumpsuits
One piece, one look!
Rokken
From sweet to cool
Broekpakken
Modern suits

Jake*s

Cocktail

Of het nu een verlangen is naar disco glamour of naar het gevoel van klassieke elegantie. Speciale gelegenheden kunnen in stijl en uitbundig gevierd worden in de nieuwe Jake*s Cocktail jurken!

Ontdek Jake*s Cocktail