Flared broeken dames

(110)
1van3
FAQ

Kunnen flared broeken nog?

Flared broeken voor dames kunnen zeker nog. Deze wijd uitlopende broeken zijn zelfs helemaal terug van weggeweest. In de jaren zeventig droeg iedereen broeken met wijde pijpen en anno nu duiken deze seventies broeken weer overal op in het straatbeeld.


Wat draag je boven een flared broek?

Boven een flared broek kun je vrijwel alles dragen. Van crop top tot lange blouse of blazer. Tip: blouse je shirt of blouse op, zodat je taille wordt benadrukt en je benen extra lang lijken.


Hoe lang hoort een flared broek te zijn?

Flared broeken voor dames horen over het algemeen lang te zijn. De wijd uitlopende lange pijpen en smalle bovenkant zorgen er namelijk voor dat je benen extra lang en slank lijken. Wil je liever een kortere wijd uitlopende broek? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een culotte voor dames.


Hoe kun je een flared broek dragen?

Een flared broek kun je op allerlei manieren dragen. Bijvoorbeeld sportief met een shirt en sneakers of iets chiquer met een blouse en hakken. Door het shirt of de blouse in de broek te stoppen, benadruk je je taille en lijken je benen extra lang.


Welke schoenen onder een flared broek?

Onder een flared broek is het mooi om sneakers met een dikke zool te dragen, maar ook pumps staan prachtig onder de wijd uitlopende pijpen. In de zomer kun je flared broeken voor dames gerust combineren met slippers of sandalen.