Nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang 15%* korting

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang van ons regelmatig inspirerende content, het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen per e-mail.

Ik ben geïnteresseerd in:

Peek & Cloppenburg nieuwsbrief

Met de kosteloze nieuwsbrief van Peek & Cloppenburg blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van dames-, heren- en kindermode en speciale aanbiedingen. Bovendien profiteer je bij inschrijving op de P&C nieuwsbrief van een aantrekkelijke korting!

De voordelen in één oogopslag:

  • 15% nieuwsbrief korting
    Na je inschrijving voor de P&C newsletter ontvang je een kortingscode voor 15% korting. Deze korting is geldig voor je volgende online aankoop met een bestelwaarde van minimaal € 60 en tot 30 dagen na aanmelding voor de nieuwsbrief.

 

  • Exclusieve (online) aanbiedingen en acties
    Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van alle (online) acties en aanbiedingen. Zo mis je geen enkele promotie of kortingsactie meer!

 

  • De nieuwste trends en artikelen van de beste merken in je inbox

De Peek & Cloppenburg nieuwsbrief biedt je alle actuele informatie over de nieuwste trends en new arrivals op het gebied van dames-, heren- en kinderkleding. Zo weet jij altijd precies wat er in de mode is.

Hoe gaat Peek & Cloppenburg om met mijn gegevens?

Dit kun je nalezen in de privacyverklaring.

Hoe kan ik me weer afmelden voor de Peek & Cloppenburg nieuwsbrief?

Als je op een bepaald moment niet meer geïnteresseerd bent in de nieuwsbrieven van P&C, kun je je op elk moment weer eenvoudig afmelden. Je kunt je toestemming op elk gewenst moment kosteloos herroepen via de link in de Peek & Cloppenburg nieuwsbrief, zonder dat dit van invloed is op de rechtmatigheid van de verwerking tot aan de herroeping.