Peek & Cloppenburg giftcard
Digitale

cadeaubon

P&C cadeaubonnen zijn online en in alle P&C winkels verkrijgbaar en inwisselbaar. Kies een saldo tussen € 10 en € 250, een passend design en voeg eventueel een persoonlijke tekst toe. Je ontvangt de cadeaubon vervolgens per e-mail als PDF. Bij het inwisselen kan het tegoed worden verdeeld over meerdere aankopen en is het geldig voor alle artikelen.

Koop een cadeaubon
Loading...

Om het saldo van je cadeaubon te bekijken, heb je het nummer van de bon en de bijbehorende pincode nodig. Je vindt beide op de achterkant van de cadeaubon. Ben je op deze pagina gekomen door de QR-code te scannen? Dan hebben wij het nummer al voor je ingevuld.

Je fashion tegoed

 

Peek & Cloppenburg giftcard

FAQ

Voorwaarden

Algemene inwisselvoorwaarden voor cadeaubonnen van Peek & Cloppenburg Anson's C.V. en Fashion ID GmbH & Co. KG

1.     Toepassingsgebied

Inwisseling van bij Peek & Cloppenburg Anson's C.V. (hierna 'P&C') of bij Fashion ID GmbH & Co. KG (hierna 'FID') gekochte cadeaubonnen (hierna 'cadeaubon') kan uitsluitend plaatsvinden op basis van deze algemene inwisselvoorwaarden (hierna 'inwisselvoorwaarden').

2.     Inwisselen van een cadeaubon

a)     De cadeaubon kan worden ingewisseld in Nederland en in alle andere Europese winkels van "Peek & Cloppenburg*" of "ANSON'S" (hierna 'winkels').

* In Duitsland zijn er twee onafhankelijke Peek & Cloppenburg-bedrijven met hoofdvestigingen in respectievelijk Düsseldorf en Hamburg. In Duitsland kan de cadeaubon alleen worden ingewisseld bij de vestigingen van Peek & Cloppenburg KG te Düsseldorf, die zich momenteel op de volgende locaties bevinden:

Aschaffenburg, Augsburg, Bad Homburg, Bergisch Gladbach, Berlijn, Bocholt, Bonn, Dortmund, Düren, Düsseldorf, Erlangen, Eschweiler, Essen, Frankfurt am Main, Gießen, Hagen, Halle (Saale), Hamm, Hanau, Hilden, Homburg, Hürth, Kaiserslautern, Karlsruhe, Koblenz, Keulen, Leipzig, Leuna-Günthersdorf, Leverkusen, Ludwigshafen am Rhein, Lünen, Mainz, Mannheim, Mönchengladbach, Mülheim an der Ruhr, München, Neu-Isenburg, Neunkirchen, Neuss, Oberhausen, Potsdam, Recklinghausen, Regensburg, Rosenheim, Saarbrücken, Saarlouis, Siegen, Stuttgart, Sulzbach (Taunus), Troisdorf, Ulm, Viernheim, Weil am Rhein, Weiterstadt, Wiesbaden, Wildau en Wuppertal.

Een voortdurend bijgewerkte lijst met locaties van de winkels is op te vragen via peek-cloppenburg.de/de/stores.

Inwisseling is uitgesloten in Roemenië en Servië.

De cadeaubon kan ook worden ingewisseld in de webshops van FID op:

  • peek-cloppenburg.nl
  • peek-cloppenburg.de
  • ansons.de

(hierna 'webshops'), als er een nationaal afleveradres is in het land van de desbetreffende webshop.

b)     De cadeaubon wordt in de webshop ingewisseld in het kader van het bestelproces door het 13-cijferige nummer van de cadeaubon en de 6-cijferige pincode in te voeren in het desbetreffende invulveld. Het bedrag dat van de cadeaubon wordt afgeboekt, wordt dan automatisch afgetrokken van het bestelbedrag.  

c)     Het inwisselen van de cadeaubon bij een van de winkels gebeurt door bij het afrekenen de cadeaubon bij de kassa te laten zien. Het bedrag dat van de cadeaubon wordt afgeboekt, wordt automatisch afgetrokken van het te betalen bedrag.

d)     Het is mogelijk om bij een aankoop meerdere cadeaubonnen in te wisselen, maar dit aantal is echter begrensd tot vijf stuks.

e)     In het geval van grensoverschrijdende inwisseling in een andere valuta dan de euro, zal de wisselkoers die door de Europese Centrale Bank (ECB) op de dag van inwisseling is gepubliceerd, worden aangehouden.

3.     Aanschaf van producten

De cadeaubon kan worden ingewisseld bij de aankoop van de producten die in de vermelde winkels en webshops wordt aangeboden. Hiervan uitgezonderd zijn producten en diensten die worden aangeboden in winkelcafés.

4.     Tegoed

Het (resterende) tegoed van de cadeaubon kan worden bekeken door de QR-code op de cadeaubon te scannen of door naar peek-cloppenburg.nl/giftcard te gaan. Het 13-cijferige nummer van de cadeaubon en de 6-cijferige pincode moeten telkens in het hiervoor bestemde veld worden ingevuld. Het tegoed van de cadeaubon kan ook worden opgevraagd bij de kassa's van de winkels.

5.     Geldigheid van de cadeaubon

De cadeaubon kan tot 3 jaar na aankoop ervan worden ingewisseld.

6.     Verlies of diefstal van de cadeaubon

Noch P&C, noch FID is aansprakelijk voor het verlies of diefstal van de cadeaubon. Wanneer een cadeaubon wordt gebruikt, wordt er geen legitimatie gevraagd, d.w.z. de persoon die de cadeaubon gebruikt kan het tegoed dat erop staat, gebruiken. 

7.     Geen uitbetaling van het bedrag op de cadeaubon

Een volledige of gedeeltelijke uitbetaling van het (resterende) tegoed op de cadeaubon, is uitgesloten.

8.     Terugbetaling bij retourneren

Als producten die met een cadeaubon zijn betaald, worden geretourneerd, geldt het volgende:

a)     Als de producten volledig zijn betaald met een cadeaubon, vindt restitutie plaats via uitgifte van een nieuwe cadeaubon (met daarop het aankoopbedrag dat oorspronkelijk voor de producten werd betaald).                     

b)     In de winkel: als er naast de cadeaubon ook nog een andere betaalmethode werd gebruikt bij de aankoop van de producten in de winkel, wordt het bedrag volledig contant terugbetaald bij retournering van de goederen (aankoopbedrag dat oorspronkelijk voor de producten werd betaald).

c)     In de webshop: als er naast de cadeaubon ook nog een andere betaalmethode werd gebruikt bij de aankoop van de producten in de webshop, vindt restitutie bij retourzending van de producten eerst plaats via deze andere betaalmethode en weliswaar tot het bedrag dat hiermee ook is betaald. Als het te restitueren bedrag hoger is dan het bedrag dat door de andere betaalmethode is betaald, wordt het resterende bedrag op een of meer cadeaubonnen geboekt die digitaal via e-mail aan de koper van de producten worden gestuurd.

Het perfecte cadeau: de Peek & Cloppenburg cadeaubon

Wil je een dierbare verrassen met een leuk cadeautje? Of ben je nog op zoek naar een mooi cadeau-idee voor bijvoorbeeld Moederdag, Valentijnsdag, Kerst, verjaardagen of een andere gelegenheid? Een Peek & Cloppenburg cadeaubon is altijd een goed idee!

De giftcard shop je online of in een P&C filiaal. Het bedrag kun je helemaal zelf bepalen (tot € 250 is mogelijk). Met het saldo op de kaart kan de ontvanger naar hartenlust shoppen, in de P&C webshop én winkels.

Wat is de waarde van mijn Peek & Cloppenburg cadeaubon?

Als ontvanger van de Peek & Cloppenburg giftcard kun je heel eenvoudig te weten komen hoeveel geld er op de cadeaubon staat. Het tegoed kan namelijk op elk moment online worden opgevraagd.

Waar kun je de Peek & Cloppenburg giftcard voor gebruiken?

Met de giftcard van P&C heb je als ontvanger heel veel mogelijkheden. Je kunt de cadeaubon gebruiken voor het shoppen in de webshop en P&C winkels. De bon is geldig voor het complete assortiment van P&C. Van mode en schoenen tot accessoires voor dames, heren en kinderen.

Waarom een Peek & Cloppenburg cadeaubon geven?

Er zijn vele redenen waarom een P&C cadeaubon geven een uitstekend keuze is:

  • Met een cadeaubon van P&C kan de ontvanger werkelijk alle kanten op. En laten we eerlijk zijn, de meesten onder ons vinden het leuk om zelf te kunnen kiezen. Nieuwe sportkleding nodig of juist een nieuw pak of een paar nette schoenen? De ontvanger kan alle wensen vervullen met de Peek & Cloppenburg cadeaubon.
  • Het mooie van alles: de giftcard kan worden ingewisseld op het moment dat de ontvanger er behoefte aan heeft.
  • De cadeaubon is een mooi cadeau-idee voor iedereen, jong en oud.
  • De bon is geschikt voor alle gelegenheden, zoals een verjaardag, Valentijnsdag, Kerst of een collega die het bedrijf verlaat.