P&C cadeaubon

Wil je meer weten over de P&C cadeaubon? Dan ben je hier op de juiste plek!

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar en inwisselbaar in alle P&C en ANSON's winkels en online. Gedetailleerde informatie over het inwisselen ervan vind je hier.

Online een cadeaubon bestellen is heel eenvoudig! Bestel online en ontvang per e-mail een PDF met je cadeaubon. Druk de cadeaubon dan zelf af, geef hem aan je dierbaren en vervul hun speciale modewensen.

Peek & Cloppenburg Geschenkkarte

Digitale

cadeaubon

Wees creatief bij het ontwerpen van de cadeaubon, kies een ontwerp dat bij de gelegenheid past. Je kunt natuurlijk ook een persoonlijke boodschap of een kleine notitie schrijven. Het tegoed van de cadeaubon kan tussen 10 en 250 euro bedragen, afhankelijk van je wensen. Bij het inwisselen van de cadeaubon kan het tegoed worden verdeeld over meerdere aankopen en is het geldig op alle artikelen.

Koop een cadeaubon
Loading...

Om het saldo van je cadeaubon te bekijken, heb je het nummer van de bon en de bijbehorende pincode nodig. Je vindt beide op de achterkant van de cadeaubon. Ben je op deze pagina gekomen door de QR-code te scannen? Dan hebben wij het nummer al voor je ingevuld.

Je fashion tegoed

 

FAQ

Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor het inwisselen van cadeaubonnen van Peek & Cloppenburg Anson’s C.V. en Fashion ID GmbH & Co. KG

1.   Toepassingsgebied

De inwisseling van cadeaubonnen ("Cadeaubon") gekocht bij Peek & Cloppenburg Anson's C.V. ("P&C") of Fashion ID GmbH & Co. KG ("FID") is uitsluitend mogelijk op basis van deze algemene voorwaarden voor het inwisselen van cadeaubonnen ("Inwisselingsvoorwaarden").

2.   Inwisseling van de cadeaubon

a)   De cadeaubon kan worden ingewisseld bij de Nederlandse webshop van FID onder peek-cloppenburg.nl ("Webshops") en ook in fysieke winkels die worden geëxploiteerd door P&C of ANSON'S ("Winkels"). Inwisseling in Roemenië, Servië, Kroatië, Oostenrijk en Polen is uitgesloten. Met betrekking tot de winkels van Peek & Cloppenburg in Duitsland zijn de in artikel 2 b) beschreven uitzonderingen van toepassing.

b)   De cadeaubon is in Duitsland alleen geldig in de winkels van Peek & Cloppenburg KG, Düsseldorf, die momenteel te vinden zijn op de volgende locaties: Aschaffenburg, Augsburg, Bad Homburg, Bergisch Gladbach, Berlijn, Bocholt, Dortmund, Düren, Düsseldorf, Erlangen, Eschweiler, Essen, Frankfurt am Main, Gießen, Hagen, Halle (Saale), Hamm, Hanau, Hilden, Homburg, Hürth, Kaiserslautern, Karlsruhe, Koblenz, Keulen, Leipzig, Leuna-Günthersdorf, Leverkusen, Ludwigshafen am Rhein, Lünen, Mainz, Mannheim, Mönchengladbach, Mülheim an der Ruhr, München, Neu-Isenburg, Neunkirchen, Neuss, Oberhausen, Potsdam, Recklinghausen, Regensburg, Rosenheim, Saarbrücken, Saarlouis, Siegen, Stuttgart, Sulzbach (Taunus), Troisdorf, Ulm, Viernheim, Weiterstadt, Weil am Rhein, Wiesbaden, Wildau en Wuppertal.

c)     De cadeaubon kan tijdens het bestelproces in een van de webshops worden ingewisseld
door het 13-cijferige nummer van de cadeaubon en de 6-cijferige pincode in te vullen in
het desbetreffende invulveld. Het bedrag dat op de cadeaubon wordt geboekt, wordt dan automatisch afgetrokken van het totaalbedrag van de bestelling.

d)     In de fysieke winkels kan de cadeaubon worden ingewisseld door de cadeaubon te tonen tijdens het betalingsproces aan de kassa. Het bedrag dat op de cadeaubon wordt geboekt, wordt dan automatisch afgetrokken van het te betalen bedrag.

e)     Het is mogelijk om meerdere (max. 5) cadeaubonnen in te wisselen als onderdeel van één aankoop.

f)      Als de cadeaubon wordt ingewisseld in een land met andere valuta dan de euro, is de door de Europese Centrale Bank gepubliceerde wisselkoers op de dag van de inwisseling van toepassing.

3.   Koopbare goederen

De cadeaubon kan worden ingewisseld voor de aankoop van goederen die worden aangeboden in de aangewezen winkels en webshops. De goederen en diensten die worden aangeboden in de winkelcafés zijn uitgesloten. 

4.   Saldo

Het (resterende) tegoed op een bepaalde cadeaubon kan worden bekeken door de QR-code op de cadeaubon te scannen of rechtstreeks op peek-cloppenburg.nl/giftcard. Hiervoor moeten
het 13-cijferige nummer van de cadeaubon en de 6-cijferige pincode in het desbetreffende veld worden ingevuld. Het bedrag op de cadeaubon kan ook worden gecontroleerd bij de kassa's in de winkels.

5.     Geldigheid van de cadeaubon

Het inwisselen van de cadeaubon is mogelijk binnen 3 jaar na de aankoopdatum.

6.     Verlies of diefstal van de cadeaubon

Noch P&C noch de FID zijn aansprakelijk voor verlies of diefstal van de cadeaubon. Wanneer
u een cadeaubon gebruikt, wordt uw legitimatie niet gecontroleerd, d.w.z. dat de persoon die de cadeaubon gebruikt, gemachtigd is om het bijbehorende tegoed te besteden.

7.     Geen uitbetaling van het bedrag van de cadeaubon

Volledige of gedeeltelijke uitbetalingen van het (resterende) bedrag op de cadeaubon zijn
niet mogelijk.

8.     Restitutie voor geretourneerde goederen

Als goederen die met een cadeaubon zijn betaald worden geretourneerd, geldt het volgende:

a)     Als de goederen volledig met een cadeaubon zijn betaald, zal de restitutie gelijktijdig plaatsvinden met de ontvangst van de geretourneerde goederen door aan de klant een nieuwe digitale cadeaubon te verstrekken ter waarde van de aankoopprijs die oorspronkelijk is betaald voor de geretourneerde goederen.

b)     In de winkel: Als er naast de cadeaubon ook een andere betaalmethode is gebruikt om goederen in de winkel te kopen, vindt de restitutie volledig in contanten plaats bij het retourneren van de goederen (de restitutie is gelijk aan de aankoopprijs die oorspronkelijk voor de goederen is betaald).

c)     In de webshop: Als er naast de cadeaubon ook een andere betaalmethode is gebruikt bij
het kopen van goederen in een P&C-webshop, vindt de restitutie bij het retourneren van goederen eerst volgens deze extra betaalmethode plaats (tot het bedrag dat aanvankelijk via deze betaalmethode werd betaald). Als het restitutiebedrag hoger is dan het bedrag dat via de extra betaalmethode is betaald, wordt het resterende bedrag overgeschreven naar een cadeaubon, die digitaal per e-mail naar de klant wordt gestuurd.

Het perfecte cadeau: de Peek & Cloppenburg cadeaubon

Wil je een dierbare verrassen met een leuk cadeautje? Of ben je nog op zoek naar een mooi cadeau-idee voor bijvoorbeeld Moederdag, Valentijnsdag, Kerst, verjaardagen of een andere gelegenheid? Een Peek & Cloppenburg cadeaubon is altijd een goed idee!

De giftcard shop je online of in een P&C filiaal. Het bedrag kun je helemaal zelf bepalen (tot € 250 is mogelijk). Met het saldo op de kaart kan de ontvanger naar hartenlust shoppen, in de P&C webshop én winkels.

Wat is de waarde van mijn Peek & Cloppenburg cadeaubon?

Als ontvanger van de Peek & Cloppenburg giftcard kun je heel eenvoudig te weten komen hoeveel geld er op de cadeaubon staat. Het tegoed kan namelijk op elk moment online worden opgevraagd.

Waar kun je de Peek & Cloppenburg giftcard voor gebruiken?

Met de giftcard van P&C heb je als ontvanger heel veel mogelijkheden. Je kunt de cadeaubon gebruiken voor het shoppen in de webshop en P&C winkels. De bon is geldig voor het complete assortiment van P&C. Van mode en schoenen tot accessoires voor dames, heren en kinderen.

Waarom een Peek & Cloppenburg cadeaubon geven?

Er zijn vele redenen waarom een P&C cadeaubon geven een uitstekend keuze is:

  • Met een cadeaubon van P&C kan de ontvanger werkelijk alle kanten op. En laten we eerlijk zijn, de meesten onder ons vinden het leuk om zelf te kunnen kiezen. Nieuwe sportkleding nodig of juist een nieuw pak of een paar nette schoenen? De ontvanger kan alle wensen vervullen met de Peek & Cloppenburg cadeaubon.
  • Het mooie van alles: de giftcard kan worden ingewisseld op het moment dat de ontvanger er behoefte aan heeft.
  • De cadeaubon is een mooi cadeau-idee voor iedereen, jong en oud.
  • De bon is geschikt voor alle gelegenheden, zoals een verjaardag, Valentijnsdag, Kerst of een collega die het bedrijf verlaat.