Services

van Peek & Cloppenburg

Klaar staan voor de klant

Peek & Cloppenburg blikt terug op meer dan honderd jaar geschiedenis in de retail. Altijd in de focus: de sterke betrokkenheid bij de klant, die is gebaseerd op topservice, producten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen en hoge professionaliteit. Dat zijn de waarden die ten grondslag liggen aan het succes van P&C en ervoor gezorgd hebben dat ze een gevestigde speler zijn geworden in dames-, heren- en kindermode. Een van de sterke punten die dit mogelijk heeft gemaakt, is de onevenaarbare service van de modeketen, die veel voordelen biedt voor zijn klanten.

Modern vanuit de traditie

Peek & Cloppenburg is vanwege de lange traditie een keten dat weet hoe belangrijk de toekomst en de samenleving zijn. Onderwerpen als maatschappelijke verantwoordelijkheid, productveiligheid en een positieve relatie tussen werknemer en werkgever zijn de hoekstenen van het succes van P&C in het verleden en in de toekomst. Natuurlijk spelen deze waarden ook een sleutelrol in de webshop van Peek & Cloppenburg, evenals voor de P&C merken en labels Jake*s, REVIEW, MCNEAL, Christian Berg en Montego. De juiste motivatie en de juiste presentatie is inmiddels vanzelfsprekend. Ook hier was en is Peek & Cloppenburg de pionier met zijn warenhuizen die in de randstad niet te missen zijn. In deze winkels vind je alles, van Hugo Boss tot Montego en Wellensteyn. De winkels zijn ontworpen door toparchitecten die elegantie en moderniteit in het stadsbeeld van elke stad brengen – een andere bouwsteen van de bedrijfsfilosofie van Peek & Cloppenburg.

Service van P&C

Alles draait om jou! Service is erg belangrijk voor ons. In al onze winkels bieden wij een vriendelijk en competent advies van gekwalificeerd personeel. Natuurlijk zijn we altijd graag beschikbaar voor vragen. Schrijf ons simpelweg per e-mail of per post. Hier vind je onze contactgegevens.

Omruilen

Als klant van Peek & Cloppenburg kun je tot twee maanden na jouw aankoop de artikelen retourneren, mits ze ongedragen en onbeschadigd zijn en het etiket er nog aan zit. Dit omruilrecht geldt voor alle winkels van Peek & Cloppenburg op vertoon van de kassabon, voor zowel reguliere als afgeprijsde artikelen.

Betaling

Je kunt ook profiteren van de uitgebreide P&C-service bij het betalen. Bij ons kun je contant betalen of pinnen. We accepteren overigens ook de volgende creditcards: American Express®, MasterCard en Visa. Maar ook mobiele betaalopties zoals Apple Pay, Google Pay en PayPal.

Reserveren & bestellen

Heb je in een van onze winkel iets gevonden wat je zoekt maar je wilt doorgaan met winkelen? Of wil je naar alternatieven zoeken en gewoon genieten van het online shoppen? Bij ons kan je artikelen twee dagen apart laten leggen! Spreek voor meer informatie een van onze verkoopmedewerkers aan.

Als het gewenste artikel niet langer beschikbaar is in jouw maat, kijken onze medewerkers in de winkel graag naar de alternatieve mogelijkheden en services om je het gewenste artikel te bestellen.

Online reserveren / Click & Reserve

Je gewenste artikel of maat is online uitverkocht? Controleer de beschikbaarheid in de winkel met de functie 'Reserveer in de winkel' en reserveer het artikel gemakkelijk en vrijblijvend in een P&C winkel naar keuze. Zodra het door jou gereserveerde artikel klaar is om opgehaald te worden, ontvang je een e-mail. Je kunt het artikel dan binnen 3 werkdagen ophalen bij het servicepunt van de door jou gekozen winkel en het daar gemakkelijk passen en betalen. De bovenstaande services zijn natuurlijk ook voor jou beschikbaar.

Meer informatie

Ophalen in de winkel / Click & Collect

Laat je online bestelling bezorgen bij een P&C winkel naar keuze, waar we het maximaal zeven werkdagen voor je bewaren bij het servicepunt. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling is aangekomen. Als je je bestelling in de winkel ophaalt, kun je ter plekke profiteren van vele services.

Meer informatie

Retourneren in de winkel / Click & Return

Weet je niet zeker of het bestelde artikel je past of bevalt? Retourneer je bestelling bij het servicepunt in één van onze 5 P&C winkels en profiteer van vele andere services.

Meer informatie

Cadeaubonnen

Met de Peek & Cloppenburg cadeaubon zit je altijd goed! Deze is online verkrijgbaar op peek-cloppenburg.nl/giftcard en ook in alle winkels van Peek & Cloppenburg, hier vind je de locaties. Je kunt de cadeaubon kopen voor een minimumbedrag van € 5 en tot een maximumbedrag van € 250 per bon. De cadeaubon kan online worden ingewisseld of in alle Europese Peek & Cloppenburg KG, Düsseldorf, winkels.