s.Oliver
s.Oliver
For Everyday People
People first! We hebben allemaal een dagelijks leven. Maar wat ons uniek maakt: onze persoonlijke ervaringen & onze individualiteit. Van de mensen die we ontmoeten tot de grote en kleine momenten, elke ervaring draagt bij aan een speciaal verhaal. En s.Oliver viert ze, waar we ook zijn en wat we ook doen. Omdat we bij elkaar horen. Omdat we een familie zijn.
Topcategorieën

Nieuw

sOliver
Everyday Habits

Chique of casual, binnen of buiten, we willen meer uit het leven halen. Daarom vertrouwen we op tijdloze, moderne items die in ons dagelijks leven passen en ons stijlvol maken. Ze brengen ons een fris lentegevoel, grenzeloze vrijheid in de buitenlucht en zin in nieuwe dingen.

Ontdek nieuwe items
sOliver
Everyday Outerwear

Puffer, hybride of zomerjas. Onze jassen zijn niet alleen functioneel, maar ook stoer. Ze overtuigen door lichtheid, flexibiliteit en performance. Clean, modern en innovatief. Jassen die inspireren. Voor elk weer, elke outfit, elke gelegenheid. Ze houden ons warm en stijlvol in alle weersomstandigheden.

Ontdek nu
Highlights
by s.Oliver
Shop the style
Jassen
Broeken
Overhemden
s.Oliver RED LABEL
s.Oliver

Red Label

We vieren de individualiteit van elke man en geven hem de vrijheid om zijn eigen stijl te leven. Tijdloos modern, casual en eenvoudig, met een betrouwbare pasvorm en goede, duurzame kwaliteit. All-time favourites die zelfvertrouwen uitstralen en elke dag met je meegaan omdat ze comfort en karakter brengen.

Ontdek nu
Man in suit
s.Oliver

Black Label

Slimme en comfortabele stijl, op kantoor of tijdens een etentje. De tijdloze, moderne en hoogwaardige pieces zijn geschikt voor elke gelegenheid. Frisse kleuren, lichte materialen en een individuele stijl geven speciale looks een trendy upgrade.

Ontdek nu

Bestsellers