Dames petten

Dames petten: Op alles voorbereidt

Dames petten zijn ideaal om je te beschermen tegen de zon. Niet voor niets dat je deze hoofddeksels veel tegenkomt in de sportwereld. Op de tennisbaan of op het baseballveld zijn petten helemaal razend populair. Dit zijn namelijk de sporten waarbij je de bal continu met je ogen moet volgen. De zon kan dan bij hoge ballen een spelbreker zijn. Een pet met een efficiënte klep is dan een uitkomst. Maar ook als je niet sport, zijn leuke petten voor dames populair. Behalve functioneel zijn ze namelijk ook super cool als accessoire.

Ontdek leuke petten voor dames

Dames petten kun je wel beschouwen als de ultieme finishing touch van je outfit. Ze kunnen een sportief effect geven, maar ook bestaan er chique petten. Denk bijvoorbeeld aan modellen met glimmende siersteentjes. Combineer dit met een jeansbroek, een mooie witte blouse en je hebt een opvallende look voor een avondje uit. Maar ook kun je een pet prima dragen op je zomerse vakantie-adres. Met shorts, een T-shirt en sneakers verken jij in relaxte stijl je bestemming, terwijl je gezicht beschermd blijft tegen zonnebrand. In ieder geval val je altijd op met een dames pet. Dus wil je een cool effect geven aan je look? Kies dan voor één van onze dames petten.

Dames petten kopen: maak je look compleet

In de onlineshop van Peek & Cloppenburg kun je eenvoudig jouw ideale dames pet kopen. Kijk ook vooral verder om je collectie met accessoires compleet te maken. Zo vind je bij ons diverse hoofdbanden die goed matchen met een mooie trui. Of zorg dat je hoofd en oren lekker warm blijven met één van onze hippe mutsen. Ook ontdek je in onze online shop leuke sjaals en tassen die mooi passen bij allerlei dames petten!

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 2
  3. 2
  1. 1
  2. Pagina 1 / 2
  3. 2