Zwangerschapskleding grote maten

(158)
1van4
FAQ

Welke maat zwangerschapskleding in grote maten heb ik nodig?

Plus size positiekleding verschilt in de maatvoering niet van gewone grote maten kleding. Draag je normaal gesproken plus size, dan kun je bij positiekleding in grote maten meestal dezelfde maat aanhouden.


Vanaf welke termijn is grote maten positiekleding nodig?

Geen lichaam of zwangerschap is hetzelfde, dus het verschilt per persoon wanneer je als plus size vrouw toe bent aan grote maten zwangerschapskleding. Omdat je broek meestal als eerste niet meer lekker zit is een zwangerschapsbroek in grote maten de eerste aankoop van je plus size zwangerschapsgarderobe. Vaak is het dragen van een grote maten zwangerschapsbroek vanaf 12 weken al fijn, maar er zijn ook vrouwen die pas in het derde trimester overstappen op zwangerschapskleding in grote maten. Kortom: er zijn geen regels voor. Het is het belangrijkst dat jij je comfortabel en mooi voelt in je plus size zwangerschapskleding, dus aan jou de keuze vanaf wanneer je grote maten positiekleding draagt.


Waar moet ik op letten bij zwangerschapskleding in grote maten?

Er gebeurt een hoop in je lichaam als je zwanger bent. Er groeit niet alleen van alles, ook je lijf reageert anders dan je gewend bent. Zo ga je waarschijnlijk meer transpireren en je buik kan regelmatig opzetten. Om deze ongemakken te verlichten, is het fijn om extra goed te letten op ademende materialen als katoen en viscose en elastische stoffen.

Gun jezelf het comfort van de zwangerschapskleding in grote maten. Ontdek de ruime collectie bij Peek&Cloppenburg!