Moderne variant van de Aloude broekrok

Een culotte voor dames is de moderne en zwierige variant van de aloude broekrok. Met dit kledingstuk accentueer je je taille. Je kunt kiezen voor pijpen die nog enigszins strak gesneden zijn, maar we hebben ook culottes met wijd uitlopende pijpen, die heerlijk zitten als de temperatuur richting subtropische waarden stijgt. Culottes voor dames zijn te krijgen met lange pijpen tot aan je enkels, maar als je op zoek bent naar een culottes trend van nu, kies dan voor wijde pijpen die driekwart van je benen bedekken. Laat je inspireren door ons aanbod en ontdek alle mogelijkheden om culottes voor dames te combineren.

Dames culottes in verschillende stoffen en kleuren

Zeker als je kiest voor iets strakkere culottes, kun je ze ook met een gerust hart dragen in een wat formele werkomgeving. Kies dan een culotte in donkerblauw of kijk naar onze vrouwelijk gesneden zwarte culottes. Met een witte zijden blouse en nette blazer zie je er professioneel en zakelijk uit. Voor je vrije tijd zou je kunnen kiezen voor culottes jeans, die je dan combineert met een sportieve polo of T-shirt. In de wintermaanden kun je beter culottes voor dames met lange pijpen dragen. Wij hebben ze niet alleen van katoen, katoen en polyester, maar ook van warme flanel en wol.

Dames culottes kopen

Culottes voor dames komen het best tot hun recht als ze echt de nadruk op je taille leggen. Dan is het verstandig om verschillende modellen te komen passen, zodat je zeker weet welke culottes jou de meeste bewegingsvrijheid geven en je figuur het beste laten uitkomen. In ons assortiment kun je culottes kopen van onder andere Rafaello Rossi, Tom Tailor, Esprit en Vero Moda. Kom eens langs in een van onze winkels en kijk dan ook zeker naar onze mooie blouses, jasjes, bijpassende schoenen en tassen.

Culottes

459 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 10
  3. 10
  1. 1
  2. Pagina 1 / 10
  3. 10