Leggings

Sport en yoga leggings voor de actieve lifestyle

Leggings mogen absoluut niet ontbreken aan je garderobe. Ze volgen de contouren van je benen en zijn bovendien erg comfortabel, zo comfortabel dat ze al snel de favoriete kledingstuk worden. Er is geen onderstuk zo flatteus en tegelijk zo veelzijdig als dames leggings. Zo zijn er speciale yoga leggings of sport leggings waarin je kunt hardlopen of fitnessen, naast de varianten die je naar je werk draagt of naar een feestje. Het aanbod aan sport leggings is gigantisch. Er is keuze uit diverse bekende topmerken en designs. Kies voor push up leggings als je vindt dat je figuur een extra push kan gebruiken of voor winter leggings voor extra warmte.

Een kleurenfestijn aan leggings — Alsof kiezen niet al moeilijk genoeg was

In ons online assortiment vind je leggings voor dames in velerlei kleuren, maten en stoffen. We hebben naast zwarte leggings ook beige leggings, of leggings in fellere kleuren zoals rood. Met witte leggings steel je absoluut de show op een feestje.  Ga met je cursor over een bepaald model om de verschillende maten en kleuren te zien waarin het beschikbaar is. Bovendien hebben we ook leggings in aanbod die goed passen bij de professionele context. Probeer een stel suede leggings voor een chique look of kies voor een materiaal dat lijkt op leer. Daarmee zie je er naast presentabel ook nog eens enorm stoer uit. Je kunt leggings combineren met diverse kledingstukken.

Leggings met print

Wij willen dat jij je persoonlijkheid tot uitdrukking kunt brengen met ons aanbod. Als jij er van houdt om flink op te vallen, dan kies je voor leggings met een leuke print. Deze vrolijke, sexy patronen zorgen ervoor dat je direct indruk maakt. Er is geen reden om bescheiden te zijn. Hul jezelf in verleidelijke dierenprint of een stijlvol ruitenpatroon.  Bovenal is het belangrijk dat jij je kleedt hoe je je voelt. Mooie leggings kunnen ook functioneel zijn, dankzij handige zakken voor je smartphone. De leuke leggings zorgen er daarnaast voor dat je er vlot en toegankelijk uitziet.

Makkelijk dames leggings kopen

Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? Koop je leggings online, lekker vanuit je luie stoel. Je kunt ons aanbod op je gemak doorbladeren en onze zoekfilters gebruiken om het  kiezen makkelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op een bepaalde stof, kleur of merk. Verklein de selectie door bijvoorbeeld alleen te zoeken naar leggings van Tommy Hilfiger en Fila in de kleuren blauw en rood. Eenvoudiger kun je geen leggings kopen dan op peek-cloppenburg.nl. Als je naast dames leggings ook op zoek bent naar andere broeken, zoals joggingbroeken of stoffen broeken, dan kun je evengoed in de andere categorieën bladeren. Ook hier geldt dat ons aanbod vrijwel eindeloos is.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11
  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11