Blick

Stropdassen en vlinderdassen met een lange, rijke traditie: dat is Blick. Het merk noemt zichzelf ""old-school"", en Blick dassen zijn soms dan ook klassiek, maar soms juist modern en verrassend. Sowieso zijn Blick stropdassen en vlinderdassen altijd van hoge kwaliteit, met schitterende designs.

Blick accessoires voor heren

Blick maakt niet alleen dassen voor heren, maar ook andere accessoires, zoals zakdoeken, sjaals en bretels. Alles wat jij nodig hebt om jouw garderobe naar een hoger niveau te tillen. 

Blick dassen online kopen

Op zoek naar een Blick accessoire? Je bestelt jouw nieuwe Blick aanwinst eenvoudig online. Goed nieuws: je betaalt geen verzendkosten en hebt tot wel 100 dagen de tijd om te besluiten of je je aanwinst houdt of niet. Je kunt dus met een gerust hart in onze webshop winkelen. Het is de makkelijkste manier om je garderobe uit te breiden: allemaal vanuit het comfort van je luie stoel.

Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.