COPENHAGEN schoenen

Copenhagen schoenen

De Zweedse stad Kopenhagen is de broedplaats voor moderne, minimalistische stijl die altijd on-trend is. De schoenen van het jonge schoenenmerk COPENHAGEN sluiten volledig aan op dit concept. COPENHAGEN maakt schoenen van goede kwaliteit die zowel tijdloos als trendy zijn. De ontwerpen hebben een sterke connectie met de natuur en worden volledig geproduceerd in kleine familiebedrijven in Italië en Portugal.

Copenhagen schoenen online kopen

Dat COPENHAGEN staat voor vakmanschap, merk je direct bij het dragen. Maar dan moet je eerst jouw ultieme COPENHAGEN-model hebben gevonden! Bij Peek & Cloppenburg hebben we een aantrekkelijk assortiment van COPENHAGEN beschikbaar die je zowel online als offline kunt kopen. Bij het online kopen kun je vanuit je eigen huis ontdekken welke schoen als gegoten zit. Dat is lekker makkelijk!

Copenhagen sneakers en laarzen

Ga jij vandaag voor casual, chic of comfortabel? Met de sneakers en laarzen van COPENHAGEN maak je elke outfit stijlvol af, waar je qua look ook voor gaat. De hoogwaardige materialen, zoals leer en suède, zijn stijlvast en maken een subtiel statement om elke dag blij van te worden. Combineer de sneakers en laarzen van COPENHAGEN met gemak met de items in je kledingcollectie. Dat kan niet missen.

Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.