Fynch Hatton

  1. Heren
   1. Kleding

  Fynch-Hatton kleding

  Het merk Fynch-Hatton leidt terug naar de Britse avonturier Denys Finch Hatton die in het begin van de 20e eeuw naar Afrika vertrok. Zijn leven was een enorme inspiratie voor de Duitse Roger Brandts, die in 1998 een modelabel startte. Het merk droeg niet alleen de naam van de avonturier, voor de inspiratie en passie werd ook gekeken naar zijn grote liefde: het Afrikaanse continent. Het merk staat voor comfortabele basics: kleding zonder poespas, maar altijd vol stijl. 

  Fynch-Hatton truien & vesten

  Draag je een Fynch-Hatton trui, dan weet je zeker dat je de hele dag ultiem comfort ervaart. Dat komt dankzij de keuze voor kwalitatief hoge materialen, zoals zuiver merino wol en puur katoen. Geef jij de voorkeur aan vesten boven truien? Probeer dan zeker een Fynch-Hatton vest. De soepel vallende vesten zijn ideaal als je wat extra warmte wilt, maar nog wel je nonchalante look wilt behouden. 

  Fynch-Hatton polo's & overhemden

  Voor een zomerse look draag je een Fynch-Hatton polo op een paar shorts of lichte spijkerbroek. Combineren doe je natuurlijk met een sneaker of een instapper, zoals een loafer. Ben je op zoek naar een iets nettere uitstraling? Probeer dan eens de Fynch-Hatton overhemden. De vrijetijdsoverhemden van bijvoorbeeld linnen zijn perfect als je een upgrade van je outfit wilt, zonder dat het direct te zakelijk wordt. 

  Fynch-Hatton kleding online kopen

  Ben jij enthousiast over de Fynch-Hatton collectie? Bezoek dan onze winkels om de stoffen te voelen en items te passen. Of bestel direct in de Fynch-Hatton online shop in onze webshop. Je betaalt geen verzendkosten en kunt je bestelling tot 100 dagen gratis retourneren. 

  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11