Killtec kindermode

  1. Kinderen
   1. Kleding

  Killtec: avontuurlijke outdoor- en skikleding

  Bij het Duitse merk Killtec vind je kleding voor iedereen. Dames, heren én kinderen zitten hier goed onder de pannen. Killtec staat bekend om stoere outdoor- en skikleding. Houd jij van actief zijn in de buitenlucht met je gezin, met vrienden of alleen? Bij Peek & Cloppenburg doe je de laatste aankopen voor een zorgeloze trip. Sneakers voor mannen, sportkleding voor vrouwen of Killtec-jassen voor kinderen: hier maak je jouw outdoor-collectie compleet.

  Killtec-jassen voor kinderen

  Kinderen spelen veel buiten. Met het Nederlandse weer heb je daar wel een goede jas voor nodig. Bij Killtec vind je die. Zo ziet jouw kind er stoer uit én kan hij of zij er altijd op uit. Veel jassen van Killtec zijn gewatteerd en houden jouw zoon of dochter goed warm. Zelfs op wintersport. Sterker nog: met een Killtec-ski-jas verkent jouw kind urenlang de besneeuwde pistes zonder kou te vatten.

  Killtec-ski- en softshelljassen

  Met een Killtec-jas kan jouw kind dus zorgeloos op wintersport. Bij Peek & Cloppenburg vind je een hoop Killtec-ski-jassen. Gaan jullie met kerst skiën of juist in het nieuwe jaar? In de ene periode is het kouder dan de ander. Voor de warmere dagen koop je een Killtec-softshell-jas. Deze jassen zijn voor 80% winddicht. Daardoor hebben de jassen een hoger ademend vermogen – iets wat voor veel actieve buitensporters een vereiste is.

  Bestel Killtec online

  Bij Peek & Cloppenburg kun je Killtec-jassen voor kinderen gewoon online kopen. Met een paar drukken op de knop heb je jouw bestelling al geplaatst. Verzending is daarbij helemaal gratis. Ook krijg je 100 dagen bedenktijd. Wil je toch liever offline winkelen? Je bent van harte welkom in een van onze Peek & Cloppenburg-filialen!