The Cross van Napapijri

  1. Heren
   1. Kleding

  Napapijri is een van oorsprong Italiaans merk met een toegewijde collectie van sportkleding voor de actieve stadsmens: Napapijri The Cross Sportswear. De kleding van het merk is opvallend, stoer en comfortabel. Want stijl is belangrijk, maar snelheid en sportiviteit ook. Zo hul je je altijd in een outfit die jouw actieve levensstijl niet alleen mogelijk maakt, maar daadwerkelijk omarmt.

  Dat zie je ook terug in de naam van het merk. Napapijri is namelijk afgeleid van het Finse woord ""napapiiri"", wat ""poolcirkel"" betekent. De perfecte merknaam, want Napapijri is niet alleen cool, maar houdt je ook warm.

  Napapijri van winterjas tot warme trui

  Napapijri voor heren is een collectie die zorgt dat je altijd helemaal klaar bent voor het seizoen. Of je nu op zoek bent naar een Napapijri winterjas voor heren, of een Napapijri trui of hoodie: in onze webshop vind je wat je zoekt. Maak je klaar voor een actief en sportief avontuur, of je nu in de stad blijft of eropuit trekt. Napapijri zorgt dat je overal klaar voor bent.

  Napapijri voor heren: jassen, shirts en meer

  De kleuren van Napapijri zijn stoer, opvallend, en eindeloos met elkaar te combineren. Mist er in jouw garderobe nog een Napapijri jas in het zwart? Je vind hem in onze webshop. Maar ook alle modekleuren van het moment worden in de collectie van Napapijri vertegenwoordigd. Daar is altijd wel een plekje voor in je kledingkast!

  Napapijri voor heren online kopen

  Op zoek naar een Napapijri outfit om de hellingen in te trotseren of om over de straten te flaneren? Je bestelt jouw nieuwe Napapijri aanwinst eenvoudig online. Goed nieuws: je betaalt geen verzendkosten en hebt tot wel 100 dagen de tijd om te besluiten of je je aanwinst houdt of niet. Je kunt dus met een gerust hart in onze webshop winkelen. Het is de makkelijkste manier om je garderobe uit te breiden: allemaal vanuit het comfort van je luie stoel.

  Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.