Pantofola D´Oro

Pantofola d'Oro is een Italiaans merk dat zich voornamelijk richt op voetbalschoenen en andere sportieve schoenen. Met mooie materialen, echt vakmanschap en een rijke geschiedenis zorgt Pantofola d'Oro dat jij altijd goed geschoeid voor de dag komt, of je nu daadwerkelijk het voetbalveld opgaat of wat rondstruint door de stad. Het merk heeft zowel een dames- als een herencollectie. Voor ieder wat wils, dus!

Pantofola d'Oro sneakers & Boots

Op zoek naar een Pantofola d'Oro sneaker of andere Pantofola d'Oro schoenen? Je bestelt jouw nieuwe Pantofola d'Oro aanwinst eenvoudig online. Goed nieuws: je betaalt geen verzendkosten en hebt tot wel 100 dagen de tijd om te besluiten of je je aanwinst houdt of niet. Je kunt dus met een gerust hart in onze webshop winkelen. Het is de makkelijkste manier om je garderobe uit te breiden: allemaal vanuit het comfort van je luie stoel.

Wil je eerst wat deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in één van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van een perfecte outfit te voorzien, eventueel in combinatie met kledingstukken van één van onze andere merken.

Sorteer op: