Sorel

SOREL schoenen

Of het nu 35 graden is of juist vriest: de mooiste schoenen vind je bij SOREL. Van luchtige sandalen tot hippe sneakers en praktische SOREL sneeuwlaarzen. Het label, dat in 1962 werd opgericht, begon oorspronkelijk met laarzen. Ambacht werd met hedendaags design gecombineerd om tot de mooiste collecties te komen. Tegenwoordig zijn die aangevuld met veel meer soorten schoenen en kunnen liefhebbers hun hart ophalen dankzij de grote diversiteit. 

SOREL snowboots voor dames en heren

Iedereen in Nederland en andere noordelijke landen weet het: sneeuw is verraderlijk. Hoe vaak zie je niet iemand uitglijden omdat hij of zij met gladde zolen over de witte neerslag probeert te lopen? Met SOREL snowboots is dat verleden tijd. Dankzij het goede reliëf in de zool heb je zelfs in de meest dikke lagen sneeuw grip. Wel zo veilig. En mooi, want in elke snowboot zie je een knap staaltje design. De SOREL snowboots zijn voor dames en heren verkrijgbaar. 

SOREL laarzen en meer

Warme moonboots: staat er een gure winter voor de deur, dan kan je eigenlijk niet zonder. Of kies voor SOREL boots met fleece voering om altijd warme voeten te hebben - ook als het onder nul is. Ook de SOREL boots zijn voor dames en heren verkrijgbaar. De collectie SOREL dames laarzen bestaat onder andere uit veterlaarzen, laarzen met hak, enkellaarzen en chelsea boots. Heren vinden onder de categorie SOREL laarzen onder andere waterproof veterlaarzen en chelsea boots. 

SOREL schoenen online kopen

Ben jij ook fan geworden van SOREL schoenen? Bestel je in onze webshop, dan betaal je geen verzendkosten en kun je de bestelling tot 100 dagen gratis retourneren. Heb jij een favoriet item van SOREL online gezien, maar wil je toch liever in de winkel passen? Je bent van harte welkom. Onze adviseurs staan dagelijks klaar om je te helpen met de juiste maat.