Fashion horoscoop

2024

Modehoroscoop
Vertrouw op de sterren!

De grote horoscoop voor het nieuwe jaar? Die vinden we geweldig! Daarom hebben we voor je in de sterren gekeken en verklappen we je de juiste stijltips en geven we je trendadvies voor jouw sterrenbeeld.

Ontdek nu je modehoroscoop:

 

Sterrenbeeld Steenbok
Steenbok

Liefde voor klassiekers

De geduldige steenbokken kun je blindelings vertrouwen, ook als het om mode gaat. Ze hebben altijd een goede smaak en houden van hoogwaardige klassiekers. Herken je jezelf? Dan zit je helemaal goed met onze modeselectie voor jou!

Shop nu
Sterrenbeeld waterman
Waterman

Trendicoon

Watermannen worden beschouwd als de grote vrijheidslievende visionairs onder de sterrenbeelden. Geen wonder dat ze echte trendsetters zijn! Voor 2024 staan krachtige kleuren en buitengewone, verrassend nieuwe looks op de stijlagenda.

Shop nu
Sterrenbeeld Vissen
Vissen

Droom groot

Vissen staan voor loyaliteit en consistentie en gaan graag in hun eigen droomwereld op. Dat zie je ook terug in hun stijl. In tijdloze, hoogwaardige klassiekers voelen ze zich in het nieuwe jaar heel prettig.

Shop nu
Sterrenbeeld Ram
Ram

Draag de wáúw-factor

Van rammen wordt gezegd dat ze zeer creatief, zeer gepassioneerd en nieuwsgierig zijn. Spontaniteit is je tweede roepnaam. Voor 2024 betekent dit op modegebied dat stijlbreuken onmisbaar zijn en je nieuwe trends moet uitproberen. Je outfits mogen opvallen en gedurfd zijn!

Shop nu
Sterrenbeeld Stier
Stier

Zelfverzekerd in stijl

Het sterrenbeeld stier staat voor sensualiteit en loyaliteit. Dat zie je ook terug in hun stijl – consistent en altijd spot on! Vandaar onze astrologische stijltip voor 2024: kies je favoriete trend en ga hier zelfverzekerd helemaal voor, ongewone motieven kunnen hierbij de juiste moderol spelen!

Shop nu
Sterrenbeeld Tweelingen
Tweelingen

Probeer iets nieuws

Tweelingen zijn blij om altijd onderweg te zijn en houden ervan om iets nieuws uit te proberen. Volgens de horoscoop is er voor jou maar één moderegel voor het jaar 2024: geen! Probeer het eens uit! Frisse kleuren zoals groene of lichtblauwe tinten zouden weleens goed bij je kunnen passen. Denim speelt vooral een belangrijke rol bij oversized fits.

Shop nu
Sterrenbeeld Kreeft
Kreeft

Modeliefdes

Kreeften behoren tot de grote romantici en worden beschouwd als zeer gevoelige, onbaatzuchtige mensen. Bij het stylen voor het nieuwe jaar mag een vleugje romantiek met speelse details dus niet ontbreken. Bij jou gaat niets boven het comfort van je eigen huis, dus knusse loungewear is voor jou echt perfect.

Shop nu
Sterrenbeeld Leeuw
Leeuw

Ga voor kleur

Van leeuwen wordt gezegd dat ze enthousiast en moedig zijn. Dat zie je ook terug in hun stijl. Voor 2024 zeggen de sterren wat betreft mode: ga voor warme, krachtige kleuren om passie en levensvreugde tot uiting te brengen!

Shop nu
Sterrenbeeld Maagd
Maagd

Stijlvol in alle eenvoud

De astrologie zegt dat duidelijkheid, structuur en orde bij de maagd passen. In het nieuwe jaar is de puristische clean chic daarom het perfecte trendthema voor jou.

Shop nu
 Sterrenbeeld Weegschaal
Weegschaal

Vertrouw op essentials

Weegschalen worden door astrologen vaak aangeduid als estheten. Ze staan bekend om hun consistentie. Jouw look voor 2024 kan bestaan uit vele harmonieuze essentials die samen een modieus meesterwerk vormen. Kwaliteit en subtiele elegantie spelen hierbij een belangrijke rol!

Shop nu
Sterrenbeeld Schorpioen
Schorpioen

Maak een statement

Krachtig en gepassioneerd ga je als schorpioen voor expressieve looks in het nieuwe modejaar. Volgens de horoscoop ben je namelijk zeer doelgericht en doe je alles vol overgave. Het advies van je modehoroscoop: heb lef en ga voor sexy zwarte looks.

Shop nu
Sterrenbeeld Boogschutter
Boogschutter

Ga voor oversized

Als boogschutter word je gewaardeerd om je weetgierige, ruimdenkende en avontuurlijke aard. Om je goed op deze avonturen voor te bereiden, ga je op modieus gebied vooral voor kleding die heerlijk ontspannen zit. Het is maar goed dat de oversized look ook komend jaar echt onmisbaar is.

Shop nu