1. Dames
   1. Kleding
  2. Kinderen
   1. Kleding

  Tuinbroeken voor dames kopen

  Tuinbroeken voor dames kopen? Dit doe je bij Peek & Cloppenburg. Tuinbroeken zijn helemaal terug van weggeweest. Zoals de naam het zegt is een tuinbroek een broek die oorspronkelijk gemaakt was om in de tuin te werken. Ze zijn meestal vervaardigd uit jeans en zijn gemakkelijk in onderhoud.

  Hoewel de tuinbroek oorspronkelijk vooral een werkmans plunje was, is dit kledingstuk nu helemaal trendy. Je vindt tuinbroeken dan ook in alle mogelijke uitvoeringen. Lange tuinbroeken voor dames of net korte salopettes, stijlvolle designer jeans of broeken met een destroyed look en scheuren, het kan allemaal.

  Grote modemerken hebben de trend van de tuinbroeken helemaal omarmd. Modelabels als G-Star Raw, Levi’s of Tommy Hilfiger maken allemaal hun eigen tuinbroeken. De typische stijl van de merken herken je direct. Deze tuinbroeken zijn stuk voor stuk modebewust en herkenbaar. De tuinbroeken voor dames draag je om naar het werk of naar school te gaan.

  Tuinbroeken voor dames kun je met veel andere kledingstukken combineren. Draag ze bijvoorbeeld met je favoriete sneakers of enkelboots. Onder de bretellen van de tuinbroek draag je een hippe T-shirt of een mooie blouse. Draag je hier ook nog een passend sjaaltje bij, dan heb je een leuke en ongedwongen look. Ontdek het aanbod van tuinbroeken bij Peek & Cloppenburg!

  Sorteer op: