Pullover heren

Heren pullover: warm & comfortabel

Een pullover voor heren draagt heerlijk als het wat frisser wordt. Met een nette trui over je shirt, eventueel met een colbertje erover heen, zie je er altijd goed gekleed uit en voel je je warm en comfortabel. Peek & Cloppenburg heeft mooie heren pullovers van wol, katoen, of een mengvorm van diverse weefsels. Je kunt  bij ons terecht voor pullovers met strakke ronde kraag of een trendy V-hals. De meeste pullovers hebben lange mouwen, maar we hebben ook spencers, die je mag zien als pullovers zonder mouwen. Je kunt eenvoudig online je heren pullover kopen, maar je bent ook welkom om je nette heren trui op een van onze vestigingen te passen.

Heren pullovers in effen kleuren

Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur? Dan ben je bij Peek & Cloppenburg aan het juiste adres. Wij hebben pullovers in uiteenlopende kleuren, zodat je altijd een smaakvolle combinatie kunt maken met je pantalon, je zakelijke of casual shirt en een eventueel sportief colbertje. Als je een pullover zoekt die je eenvoudig kunt combineren, kijk dan eens naar een zwarte heren pullover of een witte heren pullover. Zwart en wit gaan met vrijwel elke kleur samen. Ook een grijze heren pullover kun je eenvoudig combineren, net zoals een pullover in marineblauw. Wil je sportief overkomen? Zoek dan naar een pullover in pasteltinten en als je zin hebt in een lange wandeling in de vrije natuur, dan zijn nette truien in aardetinten voor jou zeer geschikt.

Pullover voor heren kopen

Ben je van plan om een heren pullover te kopen? Kijk dan online in het assortiment van merken als Polo Ralph Lauren, Fynch-Hatton of Christian Berg. Deze merken hebben zowel slim-fitted pullovers als nette truien die een meer ontspannen pasvorm hebben. Bestel je pullovers online bij Peek & Cloppenburg en je mag een snelle levering zonder verzendkosten verwachten.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 67
  3. 67
  1. 1
  2. Pagina 1 / 67
  3. 67