Levi's Brandshop Heren
Levis Logo
Levi's
Net zo relaxed als je wilt
Tips voor losse pasvormen. Zo zie je er top uit in een wat wijdere jeans. Een goede skinny jeans is echt geweldig. Maar soms, zoals nu bijvoorbeeld, is het ook weleens fijn om te ontspannen. Het is duidelijk dat wijde pasvormen nu in zijn, maar we zijn niet hier niet gek op deze jeans vanwege de coole look. We zijn er gek op omdat de jeans zo flexibel en comfortabel is en echt iedereen goed staat.
Top categorieën
Highlights
by Levi's
Shop the style
Jeans
Shirts & sweatwear
Outdoor
Levis 501 Jeans

Makkelijk te dragen. Makkelijk te stylen.

501® original en 501® '93 straight

De klassieker met rechte pijpen. De 501® pasvorm in vintagestijl zit boven de taille wijd. De 501® '93 met een iets kortere vintage fit is een eerbetoon aan de skatercultuur van begin jaren negentig en oogt meteen al wat meer trendy. Als je jeans in jouw maat of in een maatje kleiner neemt, accentueer je je schoenen. Als je liever wat meer ruimte hebt, probeer dan een maatje groter.

Shop nu
Levis Jeans 502 Men

502™ en 502™ TAPER HI BALL

De 502™ is een jeans voor elke dag met wat meer bewegingsvrijheid aan de bovenkant. De jeans valt relaxed onder de taille - maar HOE relaxed, bepaal je zelf. Als je de jeans in jouw gebruikelijke maat neemt, heb je een jeans met iets toelopende pijpen die je ofwel kunt omslaan of op je schoenen kunt laten rusten. De 502™ Taper Hi Ball is de beste keuze voor alle sneakerfans, omdat deze door de smal toelopende pijpen perfect tot hun recht komen. Probeer ook eens een maatje groter voor een trendy look.

Shop nu