Sjaals voor heren

(65)
1van2
FAQ

Hoe knoop je sjaals voor heren?

Meestal knoop je een sjaal voor heren losjes aan de voorkant. Je slaat deze eerst om je hals met de uiteinden aan de voorkant. Vervolgens zorg je dat één uiteinde iets langer is en sla je dit langere uiteinde over het korte deel heen. Daarna maak je een knoop net onder je kin. De uiteinden van de herensjaal kun je dan in je winterjas stoppen of er los overheen laten hangen.


Hoe lang moet een mannen sjaal zijn?

Een standaard mannen sjaal is ongeveer 180 cm lang. Deze lengte zorgt ervoor dat je het herenaccessoire minimaal één keer om je hals heen kunt slaan, zodat je lekker warm blijft.


Hoe draag je een herensjaal?

Hoe je een herensjaal draagt, hangt af van de look die je wilt creëren. Ook het materiaal en de dikte van de sjaal speelt hierbij een rol. Draag je een zijde of katoen model met print puur als accessoire? Draag er dan een effen overhemd bij en draag het item los om je hals of over je schouder. Zo komen de patronen mooi tot hun recht en zie je er stijlvol uit.


Hoe draag je dikke sjaals voor heren?

Dikke sjaals wikkel je om je hals waarna je vervolgens een eenvoudige knoop maakt. De twee uiteinden blijven aan de voorkant hangen.