Blouse Tops

Blouse Tops

Een blouse top is een geweldig mode-item voor vele stijlwisselingen. Deze trendy variant op de klassieke blouse heeft geen knopen, valt heerlijk losjes over je schouders en laat je van je meest vrouwelijke kant zien. Een top blouse is voor vele vrouwen een veelzijdige favoriet voor uiteenlopende gelegenheden. De keuze in modellen, dessins en kleuren is vrijwel eindeloos. Geef je outfit een stijlvolle boost en zorg dat dit elegante kledingstuk tot de basis van je garderobe hoort.

Top blouse van je favoriete stof

Kies een blouse top van je favoriete stof uit. Er zijn top blouses van onder meer chiffon, zijde, kant, zuivere viscose, crêpe, linnen, microgaren en een mix van katoen en lyocell. De verschillende blouse tops sluiten perfect aan bij je vrouwelijke silhouet en bewegen soepel met je mee. Ze zijn er met dunne en brede schouderbandjes, in een kort of lang gesneden model. Een blouse top is vanwege zijn luchtigheid en sierlijkheid gemaakt voor de lente en de zomer en staat erg mooi met een rokje, jeans, bandplooibroek of shorts.

Blouse top voor elke stijl

Blouse tops zijn de ideale combinatie van een casual tanktop en een chique blouse. Kijk eens rustig rond en besluit tot blouse tops kopen die je fashionable outfit een extra glans geven.

Blouse tops kopen

Een blouse top kopen is nog niet zo gemakkelijk, gezien het opwindende en ruime aanbod in vormen, prints en patronen. Geen blousetop is hetzelfde. Je kunt helemaal je eigen stijl creëren. Je ontdekt blousetops met ronde hals, V-hals, omgeslagen kraag of platte kraag. Modellen met platte plooien, ruches aan de kraag, contrasterende voorkant, bloemenmotief en double-layer look. Of wat te denken van een sexy crop top blouse,  een model met biezen, stippenpatroon, kreukeffect, luipaardmotief, wikkel look, elastische zoom, all-over motief of peplum? Je ziet steeds weer andere, verrassende details.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 10
  3. 10
  1. 1
  2. Pagina 1 / 10
  3. 10