Bruidsschoenen

Bruidsschoenen

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Je moet natuurlijk een heleboel regelen om van je trouwdag de mooiste dag van je leven te maken. Dan is het wel zo handig als je wat tijd kunt besparen door een aantal dingen online te regelen, zoals de aanschaf van de schoenen die je op deze dag zult dragen. Bij Peek & Cloppenburg helpen we je graag een handje. Bij ons vind je namelijk een ruime collectie bruidsschoenen voor dames online! Zo kun je rustig de tijd nemen om jouw perfecte paar schoenen voor je trouwdag te vinden! Bekijk onze collectie bruidsschoenen en bestel jouw schoenen vandaag nog!

Bruidsschoenen met en zonder hak

Een belangrijke vraag bij het kopen van schoenen voor je trouwdag is: met of zonder hak? Met hak staat wel zo elegant, maar het kan best vermoeiend zijn als je er de hele dag op moet staan en lopen. Een goede tip is om dan pumps te nemen. Deze hebben een hak, en je kunt ze tussendoor af en toe gemakkelijk even uitdoen. Draag je liever geen hakken? Onze collectie biedt ook bruidsschoenen zonder hak. Deze ballerina’s zijn net zo elegant als schoenen met hak, alleen het lopen gaat wat gemakkelijker dan op hoge hakken. Bruidsschoenen met lage hak zijn een mooie tussenoplossing. Een klein hakje sluit aan op de natuurlijke bouw van je voet, zodat je er de hele dag goed op kunt staan en lopen. Tegelijkertijd hebben ze de verfijnde uitstraling van pumps. Veel aanstaande bruiden kiezen hier dan ook voor, of ze kiezen voor twee paar schoenen: een paar met en een paar zonder hak, zodat ze kunnen afwisselen.

Bruidsschoenen kopen

Bij Peek & Cloppenburg kun je bruidsschoenen kopen voor elke kledingstijl en voor elke smaak. Hou bij het maken van je keuze de kleur van je bruidsjurk in gedachten. Soms is het mooier als je schoenen dezelfde kleur hebben als je jurk, of als ze dezelfde kleur hebben van een detail in je bruidsjurk. Het kan ook heel mooi zijn als de kleur van je schoenen juist contrasteert met je bruidsjurk. Kies bijvoorbeeld op een zomerse dag voor een paar sandaaltjes met een stijlvol bandje over de voet of rond de enkel. Trouw je in het najaar of in de winter? Dan zijn pumps of ballerina’s van satijn ideaal! Kies een paar trouwschoenen met glitters of met goudkleurige accenten voor een extra feestelijk effect.

Peek & Cloppenburg: ook voor de gasten op je trouwdag

Niet alleen jij als aanstaande bruid kunt uitstekend uit de voeten met de collectie van Peek & Cloppenburg, ook je voor je aanstaande echtgenoot, je bruidsmeisjes, getuigen en al je gasten biedt onze collectie een ruime keuze aan feestelijke kleding en nette schoenen. Zo bieden we een handige pakken guide voor de bruidegom, waarin we onder meer uitleg geven over dresscodes, en waarin je de pasvorm van een pak kunt zien. En je bruidslook maak je natuurlijk helemaal af met de accessoires uit onze collectie! Zo creëer je de perfecte look voor de dag van je leven!

Sorteer op: