Kinderjurken

  1. Dames
   1. Kleding

  Mooie kinderjurken in alle kleuren

  Kinderjurken staan altijd vrolijk, vooral bij zonnig weer. Je kiest bij voorkeur natuurlijk het mooiste design. Bij Peek & Cloppenburg hangen alle mooie kinderjurken bij elkaar. Overzichtelijk geordend op je scherm, met natuurlijk de maat die jouw kind past. Bekende merken als Champion, Mayoral, Review for kids en Chi Chi Londen zorgen voor leuke kinderjurken waar jouw kind trots op kan zijn. De modellen zijn verschillend van lengte. Naast kortere modellen kun je bij Peek & Cloppenburg ook terecht voor lange kinderjurken.

  Feestelijke kinderjurkjes

  Elk kind dat een jurk draagt ontwikkelt langzaam een eigen smaak. Is je kind al oud genoeg, kies dan samen model en kleur. Het aanbod hangt vol met geschikte kinderjurkjes voor een feest. Ook bij een kerkelijk feest als de communie, ben je bij Peek & Cloppenburg precies aan het goede adres. Vooral de merken Eisend en Weise bieden de mooiste modellen aan. Deze witte kinderjurken laten jouw kind absoluut stralen tijdens dit belangrijke moment in hun leven. Kinderjurken kopen kun je bij Peek & Cloppenburg in bijna elke maat. Veel modellen beginnen al bij maat 92. Sommige kinderjurken zijn vooral bedoeld voor Teens. Dan is maat 140 de start maat van het model. 

  Kinderjurk kopen

  Elk seizoen van het jaar leent zich ervoor om leuke kinderjurken te kopen. In het warme gedeelte van het jaar geeft de jurk zelf al voldoende warmte om je kind mee te kleden. Is het een dag eens wat kouder of begint de herfst, kies er dan een leuk shirtje onder en een maillot. Onze collectie kinderjurken online wisselt doorlopend van repertoire. Het loont dus zeker de moeite om af en toe een kijkje te nemen. Bovendien worden er vaak modellen opgeruimd, waarbij een flinke korting op de prijs wordt gegeven. Kinderjurken zijn een feest voor ieder kind. Het plezier begint al wanneer je samen een leuke kinderjurk kiest vanaf het scherm!

  Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 25
  3. 25
  1. 1
  2. Pagina 1 / 25
  3. 25