Peek & Cloppenburg: klaar staan voor de klant

De Peek & Cloppenburg Anson's C.V. blikt terug op meer dan honderd jaar geschiedenis in de retail. Altijd in de focus: de sterke betrokkenheid bij de klant, die is gebaseerd op topservice, producten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen en hoge professionaliteit. Dat zijn de waarden die ten grondslag liggen aan het succes van P&C en ervoor gezorgd hebben dat ze een gevestigde speler zijn geworden in dames-, heren- en kindermode. Een van de sterke punten die dit mogelijk heeft gemaakt, is de onevenaarbare service van de modeketen, die veel voordelen biedt voor zijn klanten.

Peek & Cloppenburg: modern vanuit de traditie

Peek & Cloppenburg is vanwege de lange traditie een keten dat weet hoe belangrijk de toekomst en de samenleving zijn. Onderwerpen als maatschappelijke verantwoordelijkheid, productveiligheid en een positieve relatie tussen werknemer en werkgever zijn de hoekstenen van het succes van P&C in het verleden en in de toekomst. Natuurlijk spelen deze waarden ook een sleutelrol in de online shop van Peek & Cloppenburg, evenals voor de P&C-merken en -labels Jake*s, REVIEW, McNeal, Christian Berg, Montego, Joseph Janard en Paul Rosen. De juiste motivatie en de juiste presentatie is inmiddels vanzelfsprekend. Ook hier was en is Peek & Cloppenburg de pionier met zijn warenhuizen die in de randstad niet te missen zijn. In deze winkels vind je alles, van Hugo Boss tot Montego tot Paul Rosen. De winkels zijn ontworpen door toparchitecten die elegantie en moderniteit in het stadsbeeld van elke stad brengen - een andere hoeksteen van de bedrijfsfilosofie van Peek & Cloppenburg.

Service van P&C

Alles draait om jou! Service is erg belangrijk voor ons. In al onze winkels bieden wij een vriendelijk en competent advies van gekwalificeerd personeel. Natuurlijk zijn we altijd graag beschikbaar voor vragen. Schrijf ons simpelweg per e-mail of per post.

Omruilen

Als klant van Peek & Cloppenburg geniet je van een speciale ruilservice. Tot twee maanden na aankoop kun je de artikelen retourneren, mits ze ongedragen en onbeschadigd zijn. Dit omruilrecht geldt voor alle winkels van Peek & Cloppenburg Anson's C.V. op vertoon van de kassabon voor zowel reguliere als afgeprijsde artikelen. Als internationaal bedrijf willen wij er echter op wijzen dat deze flexibiliteit alleen mogelijk is binnen de nationale grenzen. Artikelen die in Nederland zijn gekocht, kunnen dus alleen in Nederland worden geruild. Vraag het aan onze verkopers op de betreffende afdeling om wachttijden te voorkomen. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Betaling

Je kunt ook profiteren van de uitgebreide P&C-service bij het betalen. Bij ons kun je contant betalen of pinnen. We accepteren overigens ook de volgende creditcards: American Express®, MasterCard en Visa.

Reserveren & bestellen

Heb je in een van onze winkel iets gevonden wat je zoekt maar je wilt doorgaan met surfen? Of wil je naar alternatieven zoeken en gewoon genieten van het online shoppen? Bij ons kan je artikelen twee dagen apart laten leggen! Spreek voor meer informatie een van onze verkoopmedewerkers aan.
Als het gewenste artikel niet langer beschikbaar is in jouw maat, kijk dan op Peek-Cloppenburg.nl. Bovendien kun je in de app Peek-Cloppenburg.nl, de barcodescanner gebruiken om te controleren of het artikel online beschikbaar is in jouw maat. Scan de barcode op het etiket van het item. Bovendien kunnen verkopers in de winkel het artikel bestellen. Neem voor hulp contact op met onze medewerkers.

Ophalen in de Winkel / Service Point

Laat je online bestelling gemakkelijk afleveren bij het P&C-winkel naar keuze, waar we deze maximaal zeven werkdagen apart kunnen leggen bij het servicepunt. Zodra uw bestelling is aangekomen, wordt u per e-mail op de hoogte gebracht. Natuurlijk kunt je de door jou bestelde producten daar ook retourneren.

Cadeaubonnen

Met de cadeaubon van Peek & Cloppenburg win je altijd! Deze zijn verkrijgbaar in alle winkels van Peek & Cloppenburg Anson's C.V.. De winkellocaties vind je hier. De cadeaubon is verkrijgbaar voor minimaal € 10 en maximaal € 250.