Teaser

ALBERTO

(54)
1van2
FAQ

Wat voor merk is ALBERTO?

ALBERTO is een eigentijds Duits merk dat zich voornamelijk richt op comfortabele, kwalitatieve én stijlvolle herenbroeken. Denk aan basic

jeans voor mannen, maar ook aan trendy pantalons voor formelere gelegenheden en golfbroeken. En ondanks dat het merk al meer dan honderd jaar bestaat, blijft het label bij de tijd. De gepassioneerde makers houden namelijk continu de huidige trends in de gaten en spelen hier naadloos op in. Daarbij zijn de ALBERTO pants ook nog eens vrij van schadelijke stoffen én staat een eerlijk productieproces hoog in het vaandel.


Waar en hoe is ALBERTO ontstaan?

Het vakmanschap en de eindeloze passie voor het vak heeft ALBERTO gemaakt tot wat het nu is. Ruim een eeuw geleden, in 1922 om precies te zijn, erfde de Duitse Albert Dormanss de stoffenfabriek van zijn vader. Het bedrijf voortzetten, dat wilde hij graag. Maar dan wel op zijn eigen manier. En zo geschiedde: Albert richtte zijn gelijknamige bedrijf op en specialiseerde zich in het maken van de ideale herenbroek. Oftewel: herenbroeken waarbij comfort en kwaliteit voorop staan. De derde generatie, Rolf Walendy, deed nog een extra toevoeging en maakte de comfortabele ALBERTO broeken trendy. Dit deed hij onder andere door te werken met innovatieve materialen en continu te experimenteren. Tot slot was hij ook degene die het bedrijf de huidige naam ALBERTO gaf én het bedrijf doorgaf aan de huidige vierde generatie. Bij Peek & Cloppenburg vind je een ruime collectie ALBERTO fashion. Van ALBERTO jeans en shorts tot golfbroeken en chino’s.