Teaser

MARINA RINALDI

(66)
1van2
FAQ

Wat voor merk is Marina Rinaldi?

Marina Rinaldi is een plus-size kledingmerk, wat betekent dat dit merk kleding maakt voor vrouwen met een grotere maat. De ontwerpers van het label geloven dat iedere vrouw het recht heeft om zich mooi te voelen in haar outfit, ongeacht haar kledingmaat. De kleding van Marina Rinaldi wordt door vrouwen omschreven als stijlvol, modieus en tijdloos.


Waar komt Marina Rinaldi vandaan?

Marina Rinaldi is een Italiaans modemerk. Het merk is opgericht in 1980 en uitgegroeid tot één van de beste kledingmerken voor de plus-size vrouw. Tegenwoordig behoort het merk tot de Max Mara Fashion Groep. Dit is een Italiaans fashionhuis waar meerdere grote kledingmerken onder vallen.


Is Marina Rinaldi een goed merk?

Ja, Marina Rinaldi is een heel goed merk. Het produceren van duurzame kleding van hoge kwaliteit is een van de belangrijkste kernwaarden van het label. Zo wordt er uitsluitend samengwerkt met erkende leveranciers. Zowel de accessoires als de stoffen worden onderworpen aan verschillende kwaliteitscontroles, voordat ze in productie worden genomen. Zo kan het merk zijn klanten de beste kwaliteit garanderen.