FAQ

Wat voor merk is Sprayground?

Sprayground is een Amerikaans lifestyle merk dat bekend staat om tassen met expressieve designs. Individualiteit en creativiteit staan bij elk ontwerp centraal. Het merk maakt van elke Sprayground rugzak of bag een prachtige mode-item met kleurrijke patronen en opvallende details. Maar van het merk is er ook clothing. Denk bijvoorbeeld aan beanies, mooie handschoenen en sjaals.


Wie is de oprichter van Sprayground?

David Ben is de oprichter van Sprayground en heeft het merk samen met zakenpartner Eddie Shabot tot een groot succes gemaakt. Zij introduceerden tassen met gedurfde ontwerpen en gebruikten meteen al felle kleuren als tegenhanger van de ‘saaie’ zwarte en bruine tassen. Het merk is opgericht in 2010 en ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de modewereld.


Wat is de stijl van Sprayground?

De stijl van Sprayground is een mix van urban street style, graffiti-art en pop-art. De tassen van dit New Yorkse merk zijn ontworpen in uitgesproken designs met een extravagante touch. Bij Peek & Cloppenburg kun je verschillende soorten tassen van dit modemerk vinden; van een stoere Sprayground backpack tot laptoptassen en trendy tote bags.