P&C Den Haag

P&C Den Haag

Hier vind je ons

Wagenstraat 16
2512 AX Den Haag

Telefoon: +31 70 365 1822

Onze openingstijden:

Ma - So 10:00 - 18:00

Andere P&C winkels in nederland:

Amsterdam
Rotterdam

Lekker winkelen in Den Haag

Ga je winkelen in Den Haag? Dan heb je veel keuze voor het shoppen van leuke kleren, zoals jurken Den Haag. Je hebt kleine boetiekjes waar je jurken kunt kopen tot grote ketens waar je terecht kunt voor mooie jeans uit Den Haag. Naast de 3 grote winkelstraten in het centrum kun je ook kleding kopen in Den Haag in de verschillende omringende wijken. Zo heb je in de Schilderswijk veel alternatieve winkels en vind je in de Indisch wijk winkels waar je sjieke avondjurken in Den Haag kunt kopen.

Cocktailjurken en jassen in Den Haag

Heb je een feestje en ben je op zoek naar een cocktailjurken in Den Haag? Dan slaag je geheid voor jurken kopen in Den Haag. Er is een ruime keuze in het kopen van diverse kleding in Den Haag. Cocktailjurken heb je in veel verschillende kleuren, stoffen en stijlen. Een cocktailjurk is minder formeel dan de avondjurken uit Den Haag. Je draagt ze bijvoorbeeld naar een feestelijk evenement of als de dresscode ‘smart casual’ is. De cocktailjurken in Den Haag zijn vaak wat speelser dan avondjurken. Zo zijn er cocktailjurken met een print of met een gewaagde snit. De lengte van deze cocktailjurken uit Den Haag zijn vaak kort, maar ook hier verschilt het weer van model tot model. Ook kun je gelijk kiezen voor het kopen van een bijpassende jas. Jassen in Den Haag zijn er ook genoeg, kies je voor een mooie mantel of liever voor een trendcoat? Van een stoffen jas tot een linnen jas, jassen in Den Haag vind je in overvloed. Ook in Rotterdam en Amsterdam hebben we winkels.

Prachtige jurken in Den Haag

Heb je een formelere avond, dan wil je misschien liever kleding kopen in Den Haag die geschikt is voor een zakelijk feest of voor een formeel evenement. Waar je dan aan kunt denken is het kopen van avondjurken in Den Haag. Hierbij is het model vaak strak en zonder te veel opsmuk. Ook zijn de modellen van avondjurken in Den Haag vaak lang, de rok valt sowieso altijd over je knie. Zwart een veel gekozen kleur voor avondjurken uit Den Haag, maar ook kleuren zoals donkerblauw, groen of rood zie je terug in de collecties. Een enkele versiering of diamantjes maken de avondjurken uit Den Haag vaak af.

Kleding kopen in Den Haag

In de stad achter de duinen kun je ook goed terecht voor het andere kledingstukken, niets voor niets is het een geliefde stad om kleding te kopen. Ga je op zoek naar strakke jeans in Den Haagof koop je liever een van de vele jassen uit Den Haag? Van stoer, zakelijk, romantisch tot meer alternatief, voor kleding in Den Haag is er genoeg keuze. En naast de kleding kopen in Den Haagkan je er ook goed shoppen voor het aanschaffen van accessoires. Zo kun je in tal van verschillende winkels schoenen kopen. Maar ook een mooie tas of accessoires inde vorm van oorbellen en armbanden vind je in veel verschillende winkels. In Den Haag kun je een compleet outfit in 1 keer shoppen.

Meer dan alleen winkels

Naast kleding in Den Haag kopen heeft Den Haag nog veel meer te bieden. De stad achter de Duinen is natuurlijk het decor van de koning en koningin. Zo kun je het Paleis Noordeinde bezoeken of wandelen door de paleistuinen. Ook kun je nog tal van andere historische bezienswaardigheden bezoeken. Ga je liever heel de dag winkelen voor een leuke trui met jeans in Den Haag? Dan kun je op de markt of op een van de andere kleine marktjes lekker lunchen om even op adem te komen. Kleding in Den Haag kopen is nog nooit zo leuk geweest. 

[object Object]

DEN HAAG

Wagenstraat 16 | 2512 AX Den Haag

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 92
  3. 92
  1. 1
  2. Pagina 1 / 92
  3. 92